Троянди власного виробництва

Шановні пані та Панове! Ми раді представити Вам саджанці троянд власного виробництва, прищеплені на шипшину. Наша колекція налічує понад 150 сортів.

Серед них є сорти Чайно-гібридних, Плетистих, Грунтопокривних, Мініатюрних, Паркових, Англійських троянд, троянд Флорибунда, а також штамбових троянд.

Ми вважаємо, що саджанці троянд по праву є родзинкою нашого садового центру. Ми допоможемо задовольнити примхи навіть найвитонченіших гурманів.

Ми виготовляємо троянди за авторською технологією, яку розробив особисто голова нашого розпліднику Левицький Андрій Максимович, який присвятив вирощуванню троянд усе життя.

Троянди в садовому центрі продаються виключно із закритою кореневою системою, в горщиках об"ємом 1 та 2 літри. Це дозволяє висаджувати троянди на постійне місце в будь-який момент вегетативного періоду, навіть спекотним літом. Усі саджанці здорові, якісні та з явними ознаками життя. Окрім цього в період цвітіння троянд в нашому садовому центрі проходить Виставка квітучих троянд, під час якої Ви можете придбати троянди у вигляді квітучих кущів, побачити, як виглядають квіти того чи іншого сорту на власні очі, тим самим переконавшись у 100-відсотковій відповідності сортів.

Актуальний асортимент та ціни уточнюйте, будь-ласка, за номером 067 789 59 77 (на цьому номері є вайбер), або 096 529 53 79

Даний розділ стосується нашого магазину в місті Вінниця та до Інтернет-магазину не відноситься. Тому, якщо Ви хочете замовляти товари поштою, запрошуємо Вас в наш Інтернет-магазин.

Однак! Ви можете зробити замовлення в нашому інтернет-магазині, і потім забрати його в садовому центрі самовивозом. У цьому випадку ціна на рослини буде така ж, як в інтернет-магазині. Якщо виникли будь-які питання, зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом.

Нижче Ви можете побачити фото, як виглядають троянди в нашому садовому центрі